Welkom bij Beau Talen!

NIEUW: Frans in Frankrijk! Leer de Franse taal in het pittoreske Auxi-le-Château tijdens het unieke taalweekend van Beau Talen!

Meer informatie

Home

Sinds 1986 – en reeds daarvoor – breng ik nog altijd met dezelfde passie mijn talenkennis over aan eenieder die zich in die richting wil ontwikkelen.

Als eigenaresse en oprichtster van Bogaers Taleninstituut BV, word ik regelmatig ingezet voor de diverse projecten, à titre personnel.

Dit varieert van Nederlands geven voor inburgeraars tot In Company Trainingen Frans en zelfs Taalweekenden in ons gastenhuis in Frankrijk!

Hoofdtalen zijn Frans en Nederlands, maar we hebben in de loop der jaren uiteraard een breed netwerk opgebouwd naar andere vreemde talen en de desbetreffende docenten en ervaren native speakers.

Je kunt bij Beau Talen terecht voor alle niveaus en alle leeftijden; van kinderen van 8 tot en met volwassenen van 80.

We bieden flexibele uren die kunnen worden afgestemd op je drukke agenda.

55 / per les

Privéles

 • Geldig per persoon
 • 2 personen €37,50- (p.p.)
 • Professionaliteit van Beau Talen
 • Vrij van BTW
338 / tien lessen

Groepsles

 • Minimaal 2 personen (p.p.)
 • 1 persoon €495,-
 • Professionaliteit van Beau Talen
 • Vrij van BTW

Certificaat

Je ontvangt na afloop van de cursus een certificaat met je behaalde niveau. Hiervoor hanteren wij het gestandaardiseerde Europees Referentie Kader (ERK). Hiermee kun je ook eenvoudig aansluiting vinden tussen verschillende andere scholen of instituten.

Erkend

BEAU Talen is erkend door het wettelijk ingestelde Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit houdt in dat we voldoen aan een strenge kwaliteitscode met daarin aspecten als zorgvuldigheid, lesmateriaal, gekwalificeerde docenten, faciliteiten, betrouwbaarheid en klachtenafhandeling.

Frans in Frankrijk

Altijd al Frans willen leren? Beau Talen combineert theorie met praktijk in het overheerlijke Frankrijk, waar een frisse combinatie van leren en doen centraal staat.

Taalweekend in Frankrijk!

Bogaers Taleninstituut bestaat dit jaar 35 jaar. Ter ere daarvan wordt er een taalweekend georganiseerd waar iedere liefhebber van de Franse taal en cultuur de taal lokaal onder de knie kan krijgen en waar hij/zij de ins en outs zal leren van de Franse cultuur.

Het zal een geweldig weekend worden in het pittoreske Auxi-le-Château. Dit heerlijke stadje ligt in het noorden van Frankrijk. Bogaers Taleninstituut heeft daar sinds kort een dépendanc/guesthouse, waar plek is voor 4 personen.

Vanaf € 295,- p.p. kun je je al middenin de Franse cultuur begeven in een prachtige omgeving. Lessen, lesmaterialen en activiteiten zijn allemaal inbegrepen behalve accommodatie en entreetickets.
Voor € 395,- p.p. is een accommodatie voor twee overnachtingen in ons gastenhuis wèl inbegrepen!


Maar wanneer dan? 2 x per jaar in mei en september en zelfs op aanvraag – bij voldoende deelnemers!

Mei 2021 was reeds volgeboekt. Maar 10, 11 en 12 september 2021 is het weer zover. Dan heb je de kans om alle kennis die je hebt opgedaan tijdens de lessen in de praktijk te brengen. Bestel eens wat brood bij een authentieke Franse bakker en maak een praatje of, mocht je van een uitdaging houden, vraag eens aan een lokale Fransman hoe zijn of haar dag is, en of er in de buurt wat te bezichtigen is.

Maar geen zorgen: tijdens het weekend stomen wij jou klaar om een algemeen gesprek aan te gaan. Op zaterdag- en zondagochtend hebben we een gezamenlijke les om het geheugen op te frissen en jouw kennis weer tiptop in orde te maken. Dit zul je nodig hebben voor de middagactiviteit.

Klik hier voor meer informatie en het programma!

Wij hebben er zin in!

Wij hopen jou terug te zien in Auxi-le-Château.

A bientôt!

Recreatieve activiteiten in de Pas-de-Calais

Contactgegevens

Beau Talen
Acacialaan 48
5051 ZA Goirle

KVK: 55349218
E-mail: info@beautalen.nl
Telefoon: 06 – 295 450 63

  Teacher

  Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

  Terug naar boven